Ontdek onze cadeaubon

Een schoonheidsbehandeling is een echt verwenmoment. Verras je vriendin met een cadeaubon van Kapsalon Lale. Wij zullen haar verwennen met de gewenste behandelingen en topproducten. De cadeaubon verkrijg je in ons salon. Ze kan ook met de post verstuurd worden naar de persoon die je wilt verassen.

×

Persoonlijke en individuele aanpak

Medine Iliksiz

L’Oreal Professional producten

verkrijgbaar bij Kapsalon Lale

Behandelingen

Extensions

Extensions

Beschrijving:

Heb je graag wat meer lengte? Wij zorgen ervoor! Met de beste kwaliteit en breed gamma aan haar, plaatsen wij de hair extensions en bezorgen je de bijpassende coupe.

Gelaatsontharing

Gelaatsontharing

Beschrijving:

Met behulp van draad of hars, zorgen wij ervoor dat elk ongewenst haartje op je gezicht verwijderd wordt.

Haaruitval

Haaruitval

Beschrijving:

Blijf niet zitten met dit probleem en kom langs bij ons voor een professionele begeleiding en behandeling. We bespreken met jou de mogelijkheden en verdere opvolging.

Keratinebehandeling

Keratinebehandeling

Beschrijving:

Geef je krullend, kroezend of out-of-control haar het glad en zijdezacht gevoel dat je altijd al wilde!  De behandeling maakt je haar stijl terwijl het de structuur van het haar aanvult, zonder het te beschadigen. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar.

Kinderen

Kinderen

Beschrijving:

Ook voor de allerkleinste (jonger dan 15 jaar) bezorgen wij een service op maat.

Kleurenanalyse

Kleurenanalyse

Beschrijving:

Wij vinden de kleur van je haar minstens zo belangrijk voor je uitstraling. Daarom kiest één van onze topstylisten samen met jou zorgvuldig de kleur.

Opsteekkapsels

Opsteekkapsels

Beschrijving:

Voor speciale gelegenheden of simpelweg omdat je er graag als een ster uitziet. Je kan de keuze maken uit bestaande stijlen die we graag aanbieden of neem zelf een voorbeeld mee en we voeren het uit naar jouw wens. 

Visagie

Visagie

Beschrijving:

Bij een mooi kapsel hoort verzorgde make-up. Bij Kapsalon Lale kan je terecht voor dag en avond make-up. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Wasmassage

Wasmassage

Beschrijving:

Onze ultramoderne wastafels en massagezetels zorgen voor een ontspannende en zorgvuldige wasbeurt, die de perfecte basis vormt voor je hairstyling. Bovendien ontspant en versoepelt een hoofdmassage de hoofdhuid, dit zorgt dan weer voor een betere doorbloeding en voeding van je haar tot in de wortel.

Cadeautip

Openingsuren

Dagen Uren
Maandag Gesloten
Dinsdag Enkel op afspraak
Woensdag 09u00-17u00
Donderdag 09u00-17u00
Vrijdag 09u00-18u00
Zaterdag 09u00-18u00
Zondag Gesloten

Blijf up-to-date

Twitter / @KapsalonLale

Hair extensions#byLale#👌👀 fb.me/L5awP9WF
Beste klanten Wij staan op zaterdag 11 november uitzonderlijk tot uw dienst van 9u tot 18u. Wij verwelkomen u graag. Team Lale.
Groetjes team Lale 😉 fb.me/8b9vQQ2Bp
I posted a new video to Facebook fb.me/3K0vepQ9m

Facebook/ KapsalonLale

Navigeer naar

© 2013. Alle rechten voorbehouden. Made with passion by Teknoza